Prijslijst

Puer Vitae hanteert het tarief dat is geadviseerd door de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Gezondheidspsychologie (NVGzP)*.

 • Het standaard tarief voor 2021 is vastgesteld op €110,00 per consult van 45 minuten. Wij zijn niet BTW-plichtig.
 • Voor psychologisch onderzoek gelden speciale tarieven.De tarieven voor 2021 zijn: 
 • Intelligentie onderzoek - €600 (inclusief intake, afname en advies)

  Daarnaast biedt Puer Vitae de volgende korte trajecten.

  Voor een meer uitgebreid verslag brengen wij een extra sessie in rekening. Uiteraard na vooraf met u hierover te hebben gecommuniceerd

  Bij afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, of waarbij cliënten niet verschijnen zijn wij genoodzaakt een tarief van 50 euro in rekening te brengen bij ouders of cliënt.

  Deze prijzen zijn van toepassing op consumenten waarvan de ziektekostenverzekeraar geen contract heeft afgesloten met de betreffende zorgaanbieder.

  Indien wel een contract is afgesloten met uw ziektekostenverzekeraar dan kunnen andere prijzen gelden.

  Zo weet u zich verzekerd van kwalitatief goede en verantwoorde zorg.

  Deze prijslijst voldoet aan de voorwaarden van de Regeling Generalistische Basis GGZ van de Nederlandse Zorgautoriteit, NR/CU-350.

 

 

* De NVGzP is de vereniging voor psychologen die wettelijk erkend zijn als gezondheidszorgpsycholoog. Dit betekent dat de psycholoog voldoet aan wettelijk vastgelegde opleidingseisen en valt onder het wettelijk tuchtrecht. Daarnaast is uw psycholoog aangesloten bij een klachtenregeling.